Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.

Pumps

Vad kännetecknar en riktig lady? Hennes pumps! Från chic kontorsstil till fest, högklackade skor är ett absolut måste för en feminin look.

Pumps
Känn dig sagolik! Inga skor utstrålar feminin kraft så som pumps. Klackskor finns i en mängd olika varianter och de passar för alla tillfällen – till klänning eller jeans, till vardags eller fest. Vi älskar högklackat!
Pumps
Pumps

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Pumps
Sexig i stiletter: så går man i höga klackar
Vi känner alla igen oss: det ser så lätt ut på catwalken, men att gå i högklackat kan vara en riktig utmaning. För alla oss som inte heter Beyoncé och är naturbegåvningar, så kan det vara en utmaning att sväva fram över gatstenarna i stilettklackar. Här följer att par enkla tips och tricks som hjälper dig att stå stadigt på benen. Vi har pratat med skoexperter från de hetaste modeshowerna världen över, för att samla de bästa tipsen inför dina äventyr på höga klackar. Är du redo? Upp på de höga klackarna!
Tips 1: Ta några teststeg Innan du ger dig iväg på dina höga klackar till en date eller ett viktigt möte så bör du först gå in skorna. Ha dem på dig hemma när du lagar mat eller städar, eller varför inte på din tur till mataffären. Du kommer att tacka oss!
Tips 2: Gör yoga Det kan vara en riktig balansgång att ta sig fram på höga klackar. Med yoga kan du träna upp din inre och yttre balans. Det kommer att göra stor skillnad när det sedan är dags att ge sig ut. Och inte bara det – yoga hjälper dig att få en rak kroppshållning. Tänk på att för att se elegant ut i pumps så måste du gå rak i ryggen!
Tips 3: Självförtroende är nyckeln till framgång Släpp fram modellen inom dig! Med rätt attityd kommer du att sväva fram över asfalten, och det är alltid snyggast att sväva i högklackat!