Shoppa Örhängen för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Örhängen

Bling, bling: nya trender för örhängen

Örhängen
Med hjälp av ett par snygga örhängen kan en vardagsoutfit förvandlas till en glamourös kvällsklädsel. Och denna säsong kommer dessa snygga accessoarer i en mängd olika former och material. Vi visar dig det allra senaste när det gäller trendiga örhängen.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Örhängen
Med örhängen gäller samma sak som för resten av garderoben: man behöver ha ett stort urval för att kunna ha en perfekt stil vid alla tillfällen. Ett par eleganta örhängen för festtillfällen, ett par enkla stiftörhängen för vardagen, och ett par långa örhängen som hänger ned och ett par snygga creolörhängen. Hos JustFab kan du köpa många trendiga stilar billigt på nätet – och komplettera smyckessamlingen med de snyggaste trendaccessoarerna.
Örhängen: hängande, stift eller creolörhängen?

Diskreta stiftörhängen är en äkta klassiker i modevärlden. De finns i många olika former som hjärtan, blommor eller som enkla kulor – eller, i enlighet med den trendiga maritima looken, som coola ankarörhängen. Under hösten och vintern 2017/2018 är dock framförallt stora örhängen inne igen: Hur vore det med vintage-örhängen i art déco-stil, eller annorlunda örhängen med inspiration från exotiska platser? Eller kanske örhängen med tofsar – fransar är ju helt rätt just nu! Helt i linje med retrotrenden från 90-talet så är även creolörhängen riktigt trendiga igen.Guld eller silver?

Guldörhängen eller silverörhängen? Det beror på vilken färgtyp du är. Guld passar bättre på varma färgtyper, medan kallare typer passar bättre i silver – men moderegler är till för att brytas om man vill skapa coola accenter. Örhängen i roséguld eller ljust vitguld är också mycket populära. När det gäller accessoarer går det också bra att blanda olika metallnyanser. Du kan till exempel ha gyllene örhängen tillsammans med halsband och armband i silver, vitguld, guld eller roséguld. För en skimrande metallic-look.Var moderiktig med trendiga smyckesaccessoarer

Det måste inte alltid vara diamanter, pärlor eller rubiner. Byter du gärna örhängen efter humör? Det går att skapa effektfulla gnistrande looks även med en liten budget. Våra trendiga örhängen i material som rostfritt stål eller mässing är av hög kvalitet, och om de är förgyllda eller försilvrande så skimrar de lika fint som smycken i äkta guld eller silver. Gillar man lite mer bling-bling så kan man välja skimrande varianter med strasstenar eller konstpärlor. Även statement-örhängen finns i många coola varianter. Det fina med dessa är att de låter dig pröva många olika stilar utan att spräcka din budget.Stiftörhängen, hängande örhängen eller creoler? Du kan köpa dina favoritörhängen billigt hos oss direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du rabatt på 75 % på ditt första par örhängen!