Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.
Enkel Leverans & Returnering

Leverans och priser baseras på din subtotal av orderbeloppet och beräknas efter att eventuella rabatter är avdragna. Priser beräknas enligt följande:

Subtotal belopp Fraktkostnader
390 kr och mer

GRATIS frakt
3-5 arbetsdagar

 

Mindre än 390 kr 49 kr
3-5 arbetsdagar

Notera: Vi erbjuder endast leverans inom Sverige.

Så snart din beställning har packats får du ditt trackingnummer via mail. Du kan också hitta dina orderdetaljer och trackinginformation i din Orderhistorik under ”Mitt konto”, eller på kvittot du fått från DPD.

RETURNERING & BYTEN
Är du inte nöjd med din beställning, byter eller returnerar vi gärna dina varor utifrån våra riktlinjer för retur och byten, se nedan:

1. Returer mot en JustFab kredit
Du har 60 dagars returrätt från den dag du fått din beställning. Det kan ta upp till 14 dagar innan din JustFab kredit hamnar på ditt JustFab medlemskonto. Har du beställt en produkt via ett specialerbjudande, t.ex. slutrea kan det hända att dessa inte är berättigade för retur (vänligen läs villkoren för varje enskilt erbjudande).

2. Byte till en annan JustFab produkt
Du har 60 dagars dagars bytesrätt från den dag du fått din beställning till att byta mot en annan JustFab produkt.

3. Returnering för full återbetalning
Du har 14 dagars returrätt, från den dag du fått din beställning. Vi återbetalar dig via samma betalningsmetod som du använde vid ditt köp. Det kan ta upp till 14 dagar för återbetalningen att visas utifrån din betalning. De intjänade bonuspoängen vid köpet kommer att dras från ditt medlemskonto när du väljer full återbetalning.

RIKTLINJER FÖR RETUR/BYTE AV VAROR
Produkter ska se nya och oanvända ut och helst skickas tillbaka i sin originalförpackning. Vi rekommenderar därför att du provar dina skor på ett mjukt underlag för att undvika slitage. Vid retur av handväskor, smycken och accessoarer måste alla delar sitta fast och vara intakta. Örhängen måste vara oanvända. Kläder ska också returneras oanvända och med alla etiketter kvar. Om du inte uppfyller ovanstående krav, kräver vi dig ansvarig för ett minskat värde av varorna.

SÅ BYTER/RETURNERAR DU DINA VAROR

Innan du påbörjar din retur:

Se till att du bara har provat varorna och att du returnerar dem kompletta och i originalskick, intakta och utan skador. Dessutom ska alla taggar och etiketter fortfarande vara fästa på varan. Vi förbehåller oss rätten att kräva ersättning för eventuell värdeförlust på grund av felaktig hantering av varorna.

Du kan enkelt och snabbt registrera din retur online:

Gå till ditt konto, klicka sedan på "beställningar och returer", välj din beställning och klicka på "initiera en retur", välj vilken vara du vill returnera och klicka på "Fortsätt". Du kan nu välja att returnera varan för återbetalning eller byta den.

Efter detta:

    • Gå till Bleckmanns hemsida.
    • Ange dina uppgifter och klicka på "Submit".
    • Välj ditt land och klicka på "Submit". En utskrivbar PDF-kopia av returetiketten skapas för dig i slutet av processen.

Du kan nu skriva ut din etikett från länken som anges eller kopian du får i din inkorg.

Lämna din retur i det närmaste PostNord ombud.

 

Returnering och byte sker i fyra enkla steg:


Skriv ut
returblanketten

Packa ihop
förpackningen

Klistra fast
returblanketten

Skicka paketet!