JustFab Onlinebutik

Exklusivt för nya vip | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Flared jeans

Trendigt & snyggt: de nya flared jeansen

Flared jeans
Flared jeans, även kallade kick-flare-jeans eller flared-jeans, är den absoluta trendmodellen för jeans under hösten/vintern 2017/2018. Vi har några tips och tricks för hur du kan kombinera denna trendiga stil.
Flared jeans
Flared jeans

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Flared jeans
Flared jeans för damer är supertrendiga, framförallt flare-jeans med hög midja. Men även så kallade "cropped flared jeans", som har ben i 7/8-längd, är riktigt snygga – framförallt om de är avklippta och fransiga i rockig stil. Med denna supertrendiga stil kan du skapa oufits precis som de populära modebloggarna och it-girlsen. Hos JustFab hittar du självklart de trendiga flare-jeansen även i större storlekar.
Vad betyder flared jeans?

Flared-jeans har en tajt passform ner till knät och därefter är de utsvängda. I jämförelse med bootcut-jeans är flared-jeans mycket mer utsvängda nedtill – som en modern variant på de klassiska utsvängda byxorna och som skapar en sexig stil á la "Charlies änglar". Flared-jeans trollar fram superlånga ben, särskilt modellerna med hög midja. Det är bara med cropped-flared-jeans som du måste se upp en aning, och se till att proportionerna stämmer. Utsvängda byxben ser även riktigt snyggt ut på kurviga kvinnor, eftersom de visuellt har en balanserande effekt på en stor rumpa, breda höfter och kraftigare lår. De breda byxbenen döljer även kraftigare vader på ett snyggt sätt.Vilka skor passar till flared-jeans?

Flared-jeans går att kombinera med praktiskt taget alla skor. De går att kombinera med skor utan klack exempelvis sneakers eller trendiga mockasiner för en casual look, eller i klassiskt elegant stil med pumps. En praktisk bonuseffekt: kombinerar man flared-jeans med högklackade skor så ser benen oändligt långa ut. Särskilt trendig är även kombinationen cropped-flared-jeans och stövlar. Då syns stövlarna en aning under de kortare byxorna – något som ser särskilt bra ut när stövlarna är riktigt edgy, till exempel om de går i en signalfärg eller har ett av trendmönstren för hösten/vintern 2017/2018!Vad passar till flared-jeans?

En av de få modereglerna man bör tänka på är: om man har lösa kläder upptill bör man ha tajtare kläder nedtill och tvärtom. När det gäller våra flared-jeans betyder detta: Att dessa trendbyxor passar bäst till tajtare överdelar – och när det gäller cropped-flared-jeans så bör överdelen inte vara för lång, detta kan få benet att se kortare ut och göra att proportionerna inte längre ser ut att stämma. Det är alltså bättre att ha kortare överdelar eller att stoppa in överdelen under byxorna. I övrigt gäller regeln att allt man gillar är tillåtet!I vår onlinebutik kan du klicka dig igenom vårt utbud av supersnygga flared-jeans för damer! Du kan köpa dina personliga favoriter hos oss direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på dina första flared-jeans!