Smycken

Uppdatera din outfit med det allra senaste inom smyckemodet med trendiga ringar och fantastiska kedjor.

Smycken
Enkel stil, stor effekt! Med silverarmband kommer du i festivalstämning. Om det istället är elegans du söker är långa örhängen och fransade kedjor helt rätt. Vilken är din stil när det gäller smycken?
Smycken
Smycken

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Smycken
2 trender för accessoarer för 2017 du måste känna till
Minimalism är helt ute – år 2017 går det vilt till! Pröva en statement-kedja — med våra accessoarer kan du leva ut din kreativitet när det gäller smycken till fullo. Var inte rädd för att sticka ut, med våra modekreationer kommer du att se fantastisk ut. Dessa fantastiska och modiga kreationer kommer det garanterat att pratas om. Har du svårt att välja? Här är våra trendtips!
Var cool som Kleopatra Vår favorittrend för 2017: Armband för överarmen är helt INNE! Kombinera dem med en grekiskt inspirerad cut out-klänning eller ha dem till en stilfull klänning med bar axel, för en look som gör gudinnorna avundsjuka.
Här för att stanna: halsband 90-talsmode förblir trendigt! Vill du lägga till en sexig detalj i din look? Omväxlingsrika, smala choker-halsband glänser denna säsong, i strålande material eller rikt dekorerade varianter.
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?