Shoppa Armband för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Armband

Glitter och glamour: de snyggaste nya armbanden

Armband
Ett glamoröst armband för partylooken, ett stilrent armband runt handleden som ett diskret fashion-statement, berlockarmband eller ett vänskapsarmband? Med ett armband får outfiten den sista touchen.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Armband
Örhängen, ringar, kedjor – dessa snygga smyckesaccessoarer kan man ha på sig varje dag. Men hur ligger det till med armband? Från coolt till elegant, från extravagant till stilrent: Denna lilla accessoar är det perfekta tillägget till din look. Komplettera din smyckessamling och hitta ett snyggt armband som passar just till din stil!
Glamorösa armband för partylooken

Oavsett om de är i silver, guld eller roséguld, med eller utan smyckestenar – ädla armband är blickfångare som passar till varje party-outfit. Har man på sig en kortärmad eller ärmlös klänning kan alla se hur armbandet riktigt gnistrar kring handleden. Men du behöver inte spara de snygga armbanden för särskilda tillfällen. Ge din vardag lite glamour och ha på dig dina glittriga armband när helst du vill. Särskilt snyggt blir det om man matchar armbandet med kedjor, örhängen eller ringar – utan att överdriva förstås. Det är bäst att inte ha på sig alla dessa accessoarer samtidigt, annars kan din look se lite överdriven ut.Coola armband för en avslappnad look

En avslappnad och lekfull look kan man uppnå med hjälp av flätade armband av läder, konstläder eller tyg, även ofta kallade hippie-armband. De påminner aningen om festivalarmband – men är mycket snyggare. De passar även bra som vänskapsarmband eller som partnerarmband. För att uppnå en riktig wow-effekt kan man också ha flera armband efter varandra, som en slags manschett. Denna trendiga look ser framförallt riktigt snygg ut till kortärmade eller ärmlösa outfits, eftersom armbanden då framhävs. Vi har också coola armband som ser snyggast ut när de bärs ensamma. Våra trendiga ankararmband av metall är riktiga drömaccessoarer.Charm-armband för en romantisk look.

Charm-armband, även kallade berlockarmband, är armband av metall som man kan lägga till nya hängsmycken på. Med åren blir armbandet alltså ett riktigt modeprojekt. Om du gillar att samla på saker så är det här helt rätt för dig. Du kan självklart göra ett eget charm-armband av alla metallarmband genom att lägga till hängsmycken på dem – precis hur du vill. Men om du varken har tid eller lust att samla under flera år för att skapa din perfekta look så kan du självklart också köpa färdiga charm-armband.Låt dig bara inspireras av vår armbandskollektion. Du kan köpa dina favoritaccessoarer billigt hos oss direkt på nätet. Och en extra bonus är: alla nya VIP-medlemmar får en rabatt på 75 %! på sitt första armband!