Shoppa Halsband för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Halsband

Halsbandsfeber: de trendigaste nya halsbanden

Halsband
Med ett uppseendeväckande och trendigt halsband kan du förvandla en diskret outfit till en riktig blickfångare. En fin halskedja passar riktigt bra till eleganta stilar. Vi har de senaste trenderna och de älskade klassikerna.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Halsband
Vissa halsband kan förändra en outfit helt och hållet: kraghalsband, tunna fina halskedjor med hängsmycken, choker-halsband – byt ut ditt halsband och skapa en helt ny look. Hos JustFab kan du köpa snygga halsband billigt på nätet. Dessa supersnygga accessoarer kommer nog snart att hamna i ditt smyckeskrin.
Halsbandstrend nr 1: hur kombinerar man tunna halskedjor?

När det gäller halsband för damer är tunna delikata halskedjor riktiga klassiker. En tunn, lång kedja kan man bära antingen för sig själv eller med ett hängsmycke. När det gäller hängsmycken så har ett hjärta alltid varit populärt, då som nu. Om man kombinerar tunna halskedjor i olika längder med varandra så skapas en fin effekt. Dessa snygga halskedjor är rätt tillbakahållna i sin stil och passar därför till många olika överdelar – från stilrena toppar till färgglada mönstrade plagg. Det är bara en sak man bör tänka på: Halskedjor i guld harmoniserar bättre med varma färger och silverkedjor ser snyggare ut till kallare färger. Sedan ett par säsonger är kedjor i roséguld särskilt populära och de kan kombineras med många olika färger.Halsbandstrend nr 2: hur kombinerar man choker-halsband?

Choker-halsband var länge ute men på senare tid syns de coola halsbanden allt oftare i modetidningarna. Dessa trendiga halsband, som oftast är gjorda av läder eller tyg, är också populära bland it-girls. De finns exempelvis i form av ett enkelt svart band, eller med rosettdetaljer, spetsdekorationer eller med ett litet svart hängsmycke. Choker-halsband passar bäst till en överdel med lite urringning. Till höghalsade toppar eller polotröjor passar de mindre bra eftersom dessa plagg då täcker choker-halsbandet.Halsbandstrend nr 3: hur kombinerar man så kallade bib-halsband?

Bib-halsband är, ibland även kallade kraghalsband, är halsband med mycket stor öggla som hänger ned över bröstet, och med ett sådant gör du ett riktigt fashion-statement. De bärs som en nedhängande krage eller lite som en haklapp (därför heter de också "bib" efter engelskans ord för haklapp) och man bär dem utanpå sin topp. Dessa fina halsband passar till överdelar med hög hals, inklusive polotröjor. Men du kan också ha dem till urringade toppar direkt på huden. Det är bara en sak du bör tänka på när de gäller dessa trendiga halsband: Ju mer färgglatt och uppseendeväckande ditt halsband är, desto diskretare bör din topp vara. Halsbandet och toppen ska komplettera snarare än konkurrera med varandra.Vilken typ av halsband är din favorit? För mer inspiration kan du ta en titt på vår smyckeskollektion, och köpa dina favorithalsband direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på ditt första halsband!