Shoppa Kilklackar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Kilklackar

Himmelshöga klackar har aldrig varit så bekväma som med de senaste wedges och kilklackarna.

Kilklackar
Är du inget fan av stilettklackar? Du kommer älska våra trendiga wedges! Bekvämare än högklackat, men precis lika tjusigt. Med dem får du den äkta strandkänslan i din look. Och du får långa ben på köpet!
Kilklackar
Kilklackar

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Kilklackar
Så kombinerar du dina wedges likt stjärnorna
Wedges gör underverk! Från Kate Middleton till Amal Clooney, de vackraste superstjärnorna är precis lika tokiga i kilklackar som vi! Hur kombinerar man dem på bästa sätt? Välj helt enkelt den stilprofil som passar dig bäst och vi hittar ett par perfekta wedges åt dig. Lita på oss – du kommer att älska de här sommarkombinationerna!
Biker Girl Upptäck din rockiga sida! Svarta sandaler med kilklack kommer att se underbara ut tillsammans med dina favoritjeans och en biker-jacka. En feminin XL-väska ger en mjuk touch till din look.
Bohemisk skönhet Är du redo för sommaren? Hitta hippietjejen i dig med en maxikjol eller en lång klänning, kombinerat med wedges-sandaler. Välj klassisk så kallad nude-färg eller piffa upp med färgklickar, det här är stilen som andas frihet.
Avslappnad stil Ge din avslappnade stil en uppdatering! Enligt den senaste trenden är det casual jeans och t-shirt som gäller till skor med kilklack. Med samma komfort som ett par sneakers, men med den eleganta stilen hos högklackade skor!
Nattens drottning Älskar du att erövra klubbarna tillsammans med dina tjejkompisar? Kombinera din svarta partyklänning med beige- eller guldfärgade skor, och sedan tillhör natten dig!
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?