Shoppa Axelväskor för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Axelväskor

Din dagliga följeslagare: en trendig axelväska

Axelväskor
Axelväskor är den absoluta allround-accessoaren. De flesta kvinnor har minst en av dem i sin väsksamling. Denna säsong erbjuder vi också ett par mer edgy varianter.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Axelväskor
En klassisk damaxelväska är ett måste. Men hur vore det med ett lite mer exotiskt inslag i vardagslooken? Här passar ovanligare axelväskor, färgglada axelväskor och axelväskor från andra kulturer. JustFab erbjuder ett fantastiskt urval av chica accessoarer för varje stil. Ta en titt på vår sida! Du kan säkert hitta en och annan ny väska att göra till din följeslagare – väskan vid din sida helt enkelt!
Klassiska axelväskor för vardagen

En klassisk axelväska ska vara ungefär stor nog att rymma papper i A4-storlek – det är den perfekta storleken för skolan, universitetet eller kontoret. Axelväskor kan vara gjorda av många olika material. Axelväskor gjorda i tyg, läder eller som veganskt alternativt i högkvalitativt konstläder, är mycket populära. Axelväskor kommer i olika former, från kantiga väskor i retrostil á la Grace Kelly till påsväskor med mycket plats. Och behöver du ännu mer plats finns det självklart även oversize-axelväskor.Små axelväskor för fritiden

Många tenderar att bära med sig halva hemmet i handväskan – man vill ju vara redo för allt! Men på kvällen eller under helgen är det kanske inte nödvändigt att släpa omkring på alla dessa saker. Lösningen för dessa tillfällen är en kompaktare axelväska som låter dig skapa en avslappnad off-duty-look. Vi har till exempel färgglada axelväskor med inspiration från olika kulturer, som passar både för utekvällar och till avslappnade helgoutfits. Lite mer edgy är våra svarta axelväskor med fransdekorationer – fransar är riktigt trendiga under höst- och vintersäsongen 2017/2018. Eller hur vore det med en lekfullt romantisk look med en bohemisk axelväska i vintagestil?Vad bör man tänka på när man handlar väskor på nätet?

Innan man köper en axelväska via nätet bör man först notera måtten på väskan så att man kan föreställa sig hur stor väskan verkligen är. Detta är särskilt viktigt om man vill att en viss dokumentstorlek ska passa i väskan. För att lättare kunna uppskatta en väskas proportioner hjälper det också att titta på bilderna där en modell bär väskan. Läs även igenom beskrivningen för att veta hur många fack väskan har så att du kan vara säker på att den verkligen passar för alla dina behov.Ta en titt i vår onlineshop. Du kan köpa våra billiga axelväskor direkt på nätet – och som en bonus får alla nya VIP-medlemmar en rabatt på 75 % på sin första axelväska! Vi önskar dig mycket nöje med våra väskor!