Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.

Väskor

Söker du din drömväska? Vi har de vackraste tillbehören för din dag!

Väskor
Här är de trendigaste väskorna! Vi har allt från snygga axelremsväskor till kuvertväskor med sex appeal, här hittar du den perfekta väskan för varje tillfälle. Är det fest på gång? Dessa must-haves är din plus 1!
Väskor
Väskor

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Väskor
De 5 hetaste väsktrenderna för 2017
Dags för en ny väska – men vilken? 2017 handlar allt om kreativa kombinationer. Modedesigners världen över smyckar sina väskor med extravaganta knäppningar och fantasifulla detaljer. Även silhuetterna förändras: Vi tar steget från XL till XS-väskor, som är perfekta att ta med till baren efter jobbet. Här kommer de 5 hetaste väsktrenderna du inte får missa denna säsong. Nu saknas bara en passande outfit!
Stor, större, XL-väskor Har du en gränslös kärlek till väskor? Visa det! Från XL-handväskor till stora axelväskor, med rätt kombination kommer du se fantastisk ut i alla lägen. Man kan aldrig ha för mycket av snygg design, eller hur?
Galen i mönster Från popkonst-inspirerad design i Andy Warhol-stil till fräcka texttryck, vi har det allra senaste inom väskmode!
Djungelfeber Konstpäls, djurmönster, läderdetaljer... med de här handväskorna går det vilt till!
Mini-kuvertväskor Det är den inre storleken som räknas! Söta miniväskor med stor attityd. Vem behöver egentligen en massa plats? Kuvertväskor och miniväskor är perfekta accessoarer för att förädla din look, med en klick färg och spänning.
Allt går i cirklar Cirkelformade väskhandtag gör comeback! Denna modedetalj skapar en trendig retrostil, och med guld och mönster gör den en annars enkel väska till den perfekta partyaccessoaren!