Shoppa Vardagsklänningar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Exklusivt för nya vip | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Vardagsklänningar

Avslappnat & chict: snygga kläder för alla.

Vardagsklänningar
Med knappt några andra kläder blir man välklädd så snabbt: Avslappnade kläder är det bara att slinka in i. Lägg sedan till skor och accessoarer. Sedan är den snygga looken färdig.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Vardagsklänningar
Kläder för kvinnor finns i alla längder: från extra kort till extra långt. När det gäller färger och mönster så har fantasin inga gränser. Det går utmärkt att kombinera med de populära mönstren inför hösten/vintern 2017/2018: klassiska rutmönster, vilda leopardtryck, coola stjärndekorationer eller romantiska blomstermönster. Vi har snygga fritidskläder för dig – i alla storlekar från 36 till 52.
Trendiga kläder för varje figur

Kläder för kvinnor är de mest okomplicerade kläderna som finns. Ofta är klädernas passform lös så att de passar i princip alla kroppstyper. Korta kläder drar blickarna mot benen och skapar en sexig och avslappnad look. Den som inte vill visa så mycket hud väljer knälånga kläder. I knälångt ser du alltid bra klädd ut men gör samtidigt ett avslappnat intryck. Långa kläder är riktiga modeunder, de döljer breda höfter och kraftiga ben utan problem. Särskilt för mycket kurviga kvinnor är de perfekta vardagskläder, eftersom de är lätta, bekväma och väldigt smickrande för figuren.Skapa färgaccenter med färgglada kläder

Neutrala färger som svart, grått, vitt, beige eller brunt fungerar förstås bra i alla lägen. Just fritidskläder är dock utmärkta för att pröva de aktuella färg- och mönstertrenderna, man måste ju inte kombinera dem med andra klädesplagg. Hur vore det till exempel med en klänning i signalrött? Denna signalfärg är toppaktuell under hösten/vintern 2017/2018 och kommer garanterat att dra alla blickar åt sig. Även fritidskläder i vintagestil är riktigt snygga: du kan klä dig klassiskt elegant med en blå fritidsklänning i trendig maritim look.Kläder för hela året

Det fina är: fritidskläder passar till alla årstider. De snygga sommarvarianterna är kortärmade eller ärmlösa och de är gjorda av lätta material som jersey eller bomull. Under dagen kan du bära dem ensamma och kombinera dem med sandaler utan klack eller sneakers. Inför kvällen kan du enkelt styla om sommarkläderna genom att byta skor utan klack mot högklackat, och genom att lägga till ett par glamorösa accessoarer som drar blickarna till sig. Fritidskläder av mjuk ylle är trendiga basplagg under vintern och helst ska de vara långärmade. I kombination med coola stövlar, varma strumpbyxor och en mysig cardigan förvandlas fritidsklänningen i en handvändning till en snygg och bekväm vinteroutfit.Vill du ha på dig din nya favoritklänning så snart som möjligt? Du kan köpa snygga fritidskläder billigt på nätet hos JustFab. Och som ett litet tack får nya VIP-medlemmar en fantastisk rabatt på 75 % på sin första fritidsklänning!