Shoppa Toppar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Toppar

"Toppaktuellt": de senaste trenderna för toppar

Toppar
"Från topp till tå": gör som moderedaktörerna och modebloggarna — som alltid börjar strategiskt ovanifrån när de stylar sina outfits — med trendiga toppar.
Toppar
Toppar

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Toppar
Generation selfie: Modestjärnor vet hur viktig den rätta toppen är för porträttfotot. Snygga byxor och trendiga kjolar kommer för det mesta inte med på bilderna. Men med trendiga toppar så kan du visa dig från dina bästa sidor — och inte bara framför kameran! Hos JustFab hittar du ett stort urval av eleganta toppar, sexiga toppar och snygga överdelar. Med dessa ser du toppstylad ut i en handvändning.
Raffinerade toppar för varje tillfälle

En elegant klänning med högklackade skor är en älskad klassiker för särskilda tillfällen. Men ofta hängs klänningen undan och blir bortglömd efter att den burits en gång. Snygga toppar däremot låter sig kombineras mångsidigt efter varje nyck och tillfälle. Blustoppar, toppar med spets och framförallt vita toppar ser särskilt eleganta ut i kombination med pennkjolar och smokingbyxor. Om du snarare är ute efter en ung och fräsch look, kan du kombinera dem med jeans, shorts eller minikjolar. Chica toppar är riktiga måsten, och med dem kan du lätt göra det bästa av vad du har i din garderob.Lite tyg, stor effekt

Axelfria bandeau-toppar och bysttoppar, off-shoulder-toppar och ryggfria toppar ser särskilt feminina ut. Om du saknar en viss komfort när du bär axelbandslösa toppar så kan du uppnå samma effekt med en fin spagetti-topp eller med luftiga sommartoppar. Just nu gör magtoppar en comeback, även kallade crop tops eller cropped tops. It-girls älskar den avslappnade street-style-looken, som ser söt ut, men som även kan vara sexig. Från funky till kreativ — en topp, många stilar.Toppar i avslappnad stil som smarta basplagg

Coola, sportiga toppar hör hemma i varje garderob. Tanktops är livsviktiga för lager-på-lager-looken och är användbara på många sätt — elegant under en blus eller cardigan, på stranden kombinerat med en bikinibyxa som en tankini-topp eller som ett avslappnat basplagg för fritiden. Om du vill iscensätta den sportiga looken särskilt stilrent så kan du ta till en oversize-tanktopp i basketbollstil. Oavsett om det är figurbetonat eller "loose", kort eller långt, oversize eller med fri mage — med din älsklingstopp kan du förnya din look om och om igen.Behöver du inspiration? Då kan du klicka dig igenom JustFabs enorma utbud av trendiga toppar till toppriser. Om det så är elegant, sexigt eller sportigt — vi är säkra på att det finns något för dig. Och dessutom: alla nya VIP-medlemmar får en rabatt på 75 % på sin första topp. Toppen helt enkelt!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?