Shoppa Straight Jeans för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Straight jeans

En modeklassiker: straight jeans

Straight jeans
Om du letar efter ett par jeans som du kan ha även om tio år, bör du skaffa ett par straight jeans. De blir aldrig omoderna.
Straight jeans
Straight jeans

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Straight jeans
Letar du efter en modeklassiker och ett basplagg du alltid kan lita på? Ta då en titt på vårt utbud av praktiska straight jeans. Hos JustFab finns ett fint urval av rakt skurna jeans, både klassiskt mörkvättade och i den trendiga distressed-stilen. För våra pluz-size-fashionistas erbjuder vi självklart även alla modeller i större storlekar.
Vad betyder straight jeans?

Du undrar kanske: "Vad är straight-jeans?" Det är mycket enkelt: Straight-jeans är jeans med rakt snitt. De kallas ibland även för "slim-jeans" eller "slim-straight-jeans". Denna typ av jeans är smala men inte lika tajta som skinny-jeans. De är alltid rakt skurna och alltså inte utsvängda som bootcut-jeans eller flare-jeans. Det raka snittet gör straight-jeans till ett tidlöst allround-plagg. Straight-jeans som går ned till marken och har färger som mörkblått eller svart gör att benen ser långa ut och de passar även för en "business casual"-look för kontoret.För vilken kroppstyp passar straight-jeans?

Vi har goda nyheter: straight-jeans är de mest mångsidiga jeans man kan tänka sig, de ser verkligen bra ut på alla. Särskilt lite kurvigare kvinnor ser bra ut i de rakt skurna jeansen eftersom de döljer stora rumpor och breda höfter samt skapar en smalare silhuett rent generellt. Även för straight-jeans gäller färgregeln: ljusa färger breddar och mörkar färger ger ett smalare intryck. Om man vill se smalare ut bör man alltså välja svarta straight-jeans eller mörktvätt-jeans. Straight-jeans med hög midja ser bra ut på kortare kvinnor eftersom de gör att man ser lite längre ut. Och det fina är: dessa rakt skurna jeans passar kvinnor i alla åldersgrupper. Både tonåringar och damer i mogen ålder ser tidlöst snygga ut i straight-jeans.Hur kombinerar man straight-jeans?

Återigen goda nyheter: Straight-jeans passar inte bara på alla människor, utan går även att kombinera bra med de flesta klädesplagg. Kombinera dem med t-shirt, button-down-skjorta eller polotröja för en stilren unisex-look eller med extravagant broderade tunika-blusar, glittrande partytoppar eller välj en blandad lager-på-lager-look inspirerad av de populära modebloggarna. Straight-jeans passar i princip till allt. Även när det gäller val av skor har man mycket flexibilitet eftersom dessa klassiska jeans passar till allt från klacklösa skor som sneakers, ballerinaskor eller trendiga mockasiner, liksom till högklackat eller stövlar.Hos JustFab kan du köpa de klassiska straight-jeansen billigt på nätet. Och en bonus: alla nya VIP-medlemmar får en rabatt på 75 % på sitt första par straight-jeans!