Shoppa Skinny Jeans för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Skinny-jeans

Alltid inne: skinny-jeans

Skinny-jeans
Sedan långt över ett årtionde är skinny-jeans den absoluta trenden inom klädmode. Det är inte så konstigt eftersom denna coola jeans-look passar till nästan alla stilar: från feminint till avslappnat. Vi visar dig hur du även denna säsong kan bära dina favoritjeans på ett trendigt och nyskapande sätt.
Skinny-jeans
Skinny-jeans

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Skinny-jeans
It-girls och modeller som Kate Moss gjorde dessa smala jeans berömda. Under åren har skinny-jeans utvecklats till en permanent klassiker och är ett fast inslag i våra vintergarderober. En drömkombination för vintern är skinny-jeans och stövlar. Hos JustFab kan du köpa snygga skinny-jeans för damer billigt online.
Vad är skinny-jeans?

Skinny-jeans har tajt skurna byxben som följer benets form. Som namnet kanske antyder en smula passar dessa tajta byxor bäst på smala kvinnor. Skinny-jeans, framförallt med hög midja, passar också bra på kortare kvinnor eftersom de gör att man ser längre ut. JustFab erbjuder klassiska skinny-jeans i svart eller mörkblått och självklart även de supertrendiga modellerna med revor eller hål – även kallade ripped skinny-jeans eller destroyed skinny-jeans. Med dessa byxor gör du ett riktigt edgy intryck.Vilka skor passar till skinny-jeans?

Hos skinny-jeans går sömmen i regel till anklarna och de passar därför bättre till skor utan klack än till högklackat – de fungerar i kombination med allt från ballerinaskor via sneakers till mockasiner, och de sistnämnda är toppmoderna under höst- och vintersäsongen 2017/2018. Skinny-jeans är självklart även perfekta för en snygg stövel-look. Kombinera de tajta jeansen med chelsea-boots, knähöga stövlar eller overknees – det spelar ingen roll vilken stövelstil du väljer: det ser fantastiskt ut!Finns skinny-jeans även i större storlekar?

Man måste inte nödvändigtvis vara supersmal för att kunna ha på sig skinny-jeans. Man kan ha dessa snygga byxor även om man inte har den perfekta figuren för skinny-jeans. Det gäller bara att kombinera byxorna på rätt sätt, exempelvis med en längre, bred överdel så som en tunika-blus eller en oversize-pullover. Dessutom bör kurvigare tjejer tänka på att använda rätt färger med skinny-jeans. Det finns en regel: Ljusare färger skapar ett bredare intryck och mörkare färger gör att man ser smalare ut. Om man vill se smalare ut bör man alltså välja mörkblå eller svarta skinny-jeans och helt undvika grå, ljusblå eller vita skinny-jeans. På detta sätt får man stilen att se bra ut även om man är lite större.Klicka dig igenom JustFabs utbud av supersnygga skinny-jeans. De snygga byxorna kan du köpa direkt på nätet – till ett billigt pris. Och som en bonus får alla nya VIP-medlemmar en rabatt på 75 % på sitt första par skinny-jeans!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?