Shoppa Sandaler Med Klack för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Exklusivt för nya vip | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Sandaler med klack

De kan vara sockersöta eller coola, oavsett vilket så visar våra snygga sandaler vägen till de senaste trenderna!

Sandaler med klack
Är du redo för en het säsong? Dessa trendiga sandaler får oss att längta till sol och varma dagar. Skaffa ett par nya klackar och sedan kan sommarpartyt börja!
Sandaler med klack
Sandaler med klack

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Sandaler med klack
Sommarens 4 hetaste högklackade sandaler
Ge dina stövlar semester och säg hej till högklackade sandaler! Från bekväm platå till sexig stilettklack, med de här sandalerna är du redo att erövra sommaren. Det finns så många olika snygga trender och kombinationer att det kan vara svårt att hitta just dina älsklingsskor. Därför har våra stylister satt ihop de 4 hetaste looksen för sommarsäsongen. Är du redo för nya sandaler? Det är vi!
Satinsensationer Vi älskar satinskor! Från platåsandaler i äkta Marie Antoinette-stil, till heta kombinationer med extravaganta broderier – satinskor med klack är ett absolut must-have inför alla heta sommarfester.
Kitschiga detaljer Älskar du överdådig design, feminina inslag och många detaljer? Då är detta säsongen för dig! Från regnbågens alla färger, till ananas- och citronmönster, sommarens modetrender kan knappast bli härligare.
Blockklackar Den perfekta kombinationen av komfort och stil! Våra trendiga klackar finns i spännande metallic-material, eller med ovanliga detaljer, och de kan användas för varje tillfälle – inte enbart fest.
Minimalisten Gillar du rena snitt? En enkel och avskalad design ger feminina klackar en cool look. De kan verka minimalistiska, men har en kraftfull effekt och passar lika bra på kontoret som i andra sammanhang.