Shoppa Partytoppar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Exklusivt för nya vip | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Partytoppar

Heta partytoppar för partytjejer

Partytoppar
Med en partytopp gör du alltid ett gott intryck, för med dessa skimrande, glittrande överdelar piffar du upp din outfit ordentligt och gör dig redo för fest!
Partytoppar
Partytoppar

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Partytoppar
Om det är dags för fest och du antingen har ont om tid eller ont om pengar är en kvällstopp räddningen. Detta trendplagg förvandlar en vardagsoutfit till en partyoutfit på nolltid. Man kan kombinera en partytopp med ett par vardagsbyxor eller en avslappnad kjol och lägga till ett par snygga skor och örhängen – sedan är den nya kvällsoutfiten färdig!
Sexiga partytoppar för ordentliga fester

Den typiska partytoppen går i svart, med glamorösa detaljer som spets, volanger, broderier, cut-outs eller lekfulla dekorationer. Vissa partyöverdelar är så rikligt dekorerade att du inte behöver några andra smycken. Sexiga partytoppar visar mycket hud. De kan ha smala axelband, vara axelbandslösa, off-shoulder eller vara helt öppna i ryggen. De passar till mini-, midi- och maxikjolar, men även till smala smokingbyxor – för en cool look helt i svart. Man kan även kombinera de tunna kvällsöverdelarna med jeans och skapa en avslappnad look med elegant touch. Mix & match – hur du än vill.Mysiga kvällstoppar för vintern

Håll dig varm under coola vinterfester. I vår onlinebutik har vi många eleganta kvällstoppar även för kalla dagar. Till exempel kan du välja en långärmad topp med romantisk spets som ger en chic elegans, eller en avslappnad svart partytopp med en cool assymetriskt off-shoulder-look som drar blickarna till sig. Och det fina är: hos JustFab hittar du dessa trendiga partyöverdelar i alla storlekar från 36 till 52!Det måste inte alltid gå i svart: färgglada partytoppar

En partyöverdel i svart är ett måste i garderoben. Men du kan också liva upp saker och ting med lite färg ibland. Hur vore det till exempel med en partyöverdel i en signalfärg? Signalrött är den absoluta trendfärgen under höst- och vintersäsongen 2017/2018. Eller så kanske du har lust att pröva en av de nya mönstertrenderna? Från rutigt till leopardtryck, till stjärnmönster och blommigt – så blir partyoutfiten garanterat en blickfångare.Vilken är din modefavorit när det gäller festkläder? JustFab erbjuder ett fantastiskt urval av partytoppar – från sexigt till elegant eller extravagant. De snygga överdelarna kan du köpa på nätet enkelt och billigt. Som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på din första partytopp. Get the party started!