JustFab Onlinebutik
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Lace up boots

Allt går som på räls med de nya stövlarna med snörning

Lace up boots
Stövlar med snörning är avslappnade, bekväma och erbjuder mer flexibilitet, eftersom du kan kan snöra dem lösare eller tajtare beroende på lust eller outfit. Och som ett ytterligare modeexperiment så kan du använda färgglada skosnören för att hela tiden omdefiniera din look.
Lace up boots
Lace up boots

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Lace up boots
De senaste åren var framförallt smala stövlar i ryttarstil med diskreta eller extravaganta remmar det sista skriket, men efter åratal i modets skuggvrår är de nu tillbaka: Ankelhöga stövlar med snörning i 90-talsstil, liksom höga stövlar med snörning. Tillbaka till 90-talet? Just det. Under höst- och vintersäsongen firar skomodet en comeback för en 90-talesretrotrend, som du nu kan följa, från topp till tå. Och de trendiga stövlarna med snörning är här ditt viktigaste plagg.
Grov coolhet: stövlar med snörning i 90-talsstil

90-talstjejernas älsklingsstövlar är tillbaka: ankelhöga boots med snörning är det senaste denna säsong. De passar bra till avslappnade jeansoutfits, motorcykelstil, eller låter sig kombineras särskilt bra med lekfulla blommiga klänningar — för den ursprungliga girlie-looken från 90-talet. De ser inte bara coola ut, de är också bekväma. Populärast är 90-talsstövlar i mörka färger som svart, brunt, grått eller blått, men även röda eller vita stövlar med snörning är trendiga.Det går uppåt: klackstövlar med snörning

Klackstövlar med snörning står högt i kurs. Vare sig det är stövlar med snörning med blockklack, sexiga high-heels i snörningsstil eller platåstövlar med snörning, de är perfekta för alla som vill uppåt. Även när det gäller färger och material så är urvalet stort — från svart läder till röd lack. Den som gillar hållbarhet kan välja stövlar gjorda av veganskt konstläder. Vi har en mängd olika skafthöjder: vare sig det är ankelstövlar som går till mitten av vaden, sexiga stövlar upp till knät eller overknee-stövlar med snörning Vilken är din favorit?Klä dig varmt: fodrade stövlar med snörning

Kalla dagar passar det bra med varma sockor eller termosulor i dina stövlar. Men när det blir riktigt kallt lönar det sig dock att investera i ett par fodrade stövlar med snörning, riktigt mysigt blir det med päls eller fuskpäls. De är inte bara varma och bekväma, de finns även i olika stilar — från varma stadsskor till riktigt grova snowboots, lämpade för alla utomhusaktiviteter. Då kan vintern komma!Bläddra igenom vår kollektion av snygga stövlar med snörning och snappa åt dig dina drömplagg. Då är du bäst rustad inför vintern. Skydda dig från kyla och se fantastisk ut samtidigt! Och som ett litet tack från oss: Som ny VIP-medlem får du även en rabatt på 75 % på ditt första par stövlar med snörning!