Shoppa Kuvertväskor för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Clutchväskor

Partyväskor för it-girls: Kuvertväskor för utekvällar

Kuvertväskor
Kuvertväskor garanterar en glamorös look vid varje festtillfälle – för en skimrande röda-mattan-look. Festen kan börja!
Clutchväskor
Kuvertväskor

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Clutchväskor
Party-kuvertväskor är klassiker på den röda mattan och i de modemedvetnas partygarderob. Med en chic kuvertväska kan du lysa som stjärnorna – en glamorös stil med wow-effekt. JustFab har fantastiska kuvertväskor som du kan köpa online. Get the party started!
Vad är en kuvertväska?

Kuvertväskor är väskor utan axelremmar och kallas för kuvertväskor eftersom de har samma storlek och form som ett kuvert. Dessa väskor finns i alla möjliga färger: i svart, beige, blått, brunt, cremefärg och grått, men även i metallicfärger som silver, guld eller roséguld. Riktigt snyggt blir det med rött, rosa eller lysande turkos. Du kan välja en kuvertväska i samma färg som din partyoutfit eller kombinera en clutchväska i svart eller vitt med många kvällsoutfits. Kuvertväskor har normalt sett inga axelremmar och bärs helt enkelt i handen. Särskilt praktiska är 2-in-1-clutches med avtagbara axelremmar, dessa väskor kan användas antingen som vanlig clutch eller som crossbody-väska.Vilken kuvertväska-typ är du?

Kuvertväska finns i många olika stilar. De typiska partyväskorna är försedda med glitter och glamour, exempelvis dekorerade med strasstenar. Särskilt snygga och tidlösa är de i läder, eller i vegansk variant av högkvalitativt konstläder, och de passar till varje outfit.Vad passar till en kuvertväska?

Vanligtvis bär man en kuvertväska till en kvällsoutfit – exempelvis i kombination med en cocktailklänning, "en liten svart", eller riktigt glamoröst med en balklänning. Vita kuvertväskor är populära till bröllop. Men kuvertväskor är inte bara till för utekvällar. Ge vardagen med lite glamour och kombinera partyväskan med en enkel outfit med t-shirt och jeans när du ska träffa din väninna på kaféet på hörnet. Ett annat praktiskt tips: Ytterligare en anledning att skaffa en kuvertväska är att den även kan användas som en elegant portmonnä, i vilken inte bara småpengar och kreditkort får plats utan även smartphone och nycklar. Det är bara att lägga dem i vardagsväskan så har du alltid sakerna nära till hands.Vilken är din favorit för festtillfällen? Hos JustFab har vi ett stort utbud av clutchväskor. De chica väskorna kan du köpa billigt online hos oss. Som ny VIP-medlem får du till och med en rabatt på 75 % på din första clutchväska!