Shoppa Kjolar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Kjolar
Känner du till kjol-index? Det påstås att kjolarna är kortare när ekonomin går bra och längre när den går dåligt. Ifall detta stämmer eller inte låter vi vara osagt. Mottot under denna säsong lyder i vilket fall: det som är inne, är det man gillar! Särskilt trendiga under hösten/vintern 2017/2018 är röda kjolar och rutiga kjolar eftersom de fångar upp de aktuella färg- och mönstertrenderna. Hos JustFab hittar du moderna kjolar i alla storlekar från 36 till 52. Och här får du reda på hur hur du kombinerar de olika längderna på bästa sätt.
Hur kombinerar man minikjolar?

Minikjolar, framförallt färgglada kjolar, ger en poppig 60-talskänsla. De passar särskilt bra på mindre kvinnor eftersom de gör att benen ser längre ut. Men minikjolar passar även bra på alla andra kroppstyper med hjälp av ett litet stylingtrick: Om man vill dölja breda höfter eller kraftiga lår bör man undvika väldigt korta och tajta kjolar och istället välja utsvängda kjolar som går ungefär ned till knät. Minikjolar står högt i kurs även under vintern eftersom att de går utmärkt att kombinera med tjocka strumpbyxor eller leggings. När det gäller val av skor så har du stor flexibilitet, då i princip allt ser bra ut till minikjolar, från klacklöst till högklackat och från sneakers till stövlar.Hur kombinerar man midikjolar?

Midikjolar – från knälånga till vadlånga – är riktigt trendiga. Men se upp: även om de halvlånga kjolarna är trendiga så passar de inte alla. Långa kvinnor med smala ben kan bära eleganta knälånga kjolar utan problem. På Big Girls ser denna look mindre bra ut. Mer smickrande är då istället utsvängda kjolar i a-form eller rockabilly-kjolar. Har man lite kraftigare vader så bör man kombinera midikjolar med högklackade skor som gör att benet ser smalare ut. På det sättet kan kortare kvinnor också fuska till sig ett par extra centimeter.Hur kombinerar man maxikjolar?

Maxikjolar är riktiga modeunder och långa kjolar eller klänningar passar för alla kroppstyper. När man kombinerar dem måste man bara följa en regel: att ha breda kjolar till tajta överdelar – och tajta kjolar till bredare toppar. Långa kjolar ser riktigt bra ut just i stora storlekar och de smickrar breda höfter och kraftiga ben. Kortare kvinnor kan låta höga klackar diskret försvinna under en lång maxikjol. Letar du efter kjolar för festtillfällen? Tillsammans med en partytopp skapar en maxikjol en elegant röda-mattan-stil.Hos JustFab kan du köpa eleganta och ovanliga kjolar billigt online – oavsett om det är mini, midi, eller maxi. Och det fina är: alla nya VIP-medlemmar får en rabatt på 75 % på sin första kjol!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?