JustFab

EXKLUSIVT FÖR NYA VIP-MEDLEMMAR | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Stövlar med kilklack

Stövlar med kilklack: ett plus när det gäller stabilitet, ett plus när det gäller stil

Stövlar med kilklack
Högklackade stövlar trollar fram långa ben och ser sexiga ut. Men ärligt talat, vem vill riskera att bryta benet på en isig gata i stilettklackar? Det perfekta alternativet är stövlar med kilklack: med dem tar du dig snyggt och säkert genom vintern.
Stövlar med kilklack
Stövlar med kilklack

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Stövlar med kilklack
Praktiskt, bekvämt och snyggt — det låter som en önskedröm, men blir verklighet med våra nya stövlar med kilklack. Om du inte vill avstå från höga klackar i vinter, så finns praktiska stövlar med wedge-klack. De ser inte bara coola ut, de erbjuder också maximal stabilitet vid gång på is och snö. Om du vill komma särskilt högt så hittar du även platåstövlar som ser riktigt edgy ut hos JustFab. Vintern kan komma!
Vill du komma högre upp?

Med våra stövlar med kilklack behöver du inte avstå från klackar under vinterhalvåret. Stövlar med kilklack passar bra till skinny-jeans, leggings och varma strumpbyxor. Dessutom gör de att benet ser längre ut — särskilt om du har byxor eller strumpbyxor i samma färg som stövlarna. Den diskreta kilklacken är feminin och snygg, och dessutom fantastiskt bekväm.Klassiskt eller edgy?

Vare sig du föredrar klassiska färger som svart, grått, cognac och taupe, eller trendiga signalfärger: Denna säsong gäller stövlar med kilklack i alla färg- och mönstervariationer. Trendsättare älskar mönstrade stövlar helt i rutigt, i trendig leopardlook eller i lekfullt blomstermönster. Just när det gäller fötterna passar säsongens trender särskilt bra. Om det så är klassiskt eller edgy, våra stövlar med kilklack finns både i högkvalitativt läder eller i veganskt konstläder.Sommar som vinter?

Wedges är populära sommarskor som passar särskilt bra för trädgårdspartys och dagar vid stranden. Med den extra breda klacken fastnar man inte i gräset eller sanden och man ser bra ut i alla lägen. Och det bästa? De som gillar stövel-looken kan ta sina favoritskor med in i sommarsäsongen, för det finns kilklackade stövlar även för sommaren. Men det är kanske att tänka lite för långt in i framtiden... Först ska vi förbereda oss för den kalla årstiden. Därför lyfter vi fram vinterns motsvarighet till somriga wedges — mysiga vinterstövlar fodrade med päls eller konstpäls. Din look blir varm och extra trendig när du kombinerar dina kilklackade stövlar med benvärmare. Klä dig varmt — och se fantastisk ut samtidigt!Har du lust att se mer? Klicka dig igenom vår kollektion med trendiga stövlar med kilklack. Hos JustFab kan du köpa de trendigaste stövlarna billigt online, så att du kan se fashionabel ut även vid sjunkande temperaturer. Som extra bonus ger vi nya VIP-medlemmar en rabatt på 75 % på det första paret stövlar med kilklack.