JustFab Onlinebutik

Jeans

För alla denim-fantaster: ni kommer att älska våra jeans!

Jeans
Se oss som din egen "ande i flaskan". Du får tre önskningar: En perfekt passform oavsett storlek, ett snyggt snitt och fantastisk design. Nästan magiskt!
Jeans
Jeans

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Jeans
Hitta de perfekta jeansen för din figur
Det är inte alltid lätt att hitta de perfekta jeansen. Med den ideala passformen kan du forma din silhuett till ett timglas à la Kardashian, eller få dina ben att se smalare ut för att skapa balans med dina kurvor. Vårt team av stylister har hittat de perfekta jeansen för varje figur. Är du redo för dina nya jeans?
Om du har en timglasfigur... Raka jeans utan stentvättning passar dig bäst. Ljusa eller mörka jeans passar lika bra, och med en bred söm balanserar du kurvorna i din silhuett perfekt.
Om du är något mindre... Tajta jeans ger dig en rak figur och kan göra din silhuett platt. Testa istället ett par lediga boyfriend-jeans eller kombinera dina tajta jeans med en lössittande tröja. Och glöm inte de höga klackarna!
För dig som är lång... Ljusa, stentvättade jeans är mycket populära! Effekten av stentvättningen ger dina långa ben en perfekt kontur.
För större storlekar... Stretch- och strukturtyg är dina vänner. Jeans med hög midja håller magen platt. Vårt tips: välj mörka stentvättade jeans, de ramar in dina ben och gör att de ser smalare ut.
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?