JustFab

EXKLUSIVT FÖR NYA VIP-MEDLEMMAR | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Vår historia

DRÖMMER DU OM DESIGNERSKOR
MEN FRUKTAR PRISLAPPEN?
VI KÄNNER IGEN KÄNSLAN

JustFab erbjuder dig exklusiv tillgång till högkvalitativa skor för bara 399 krVisste du att skor du köper i butiken säljs för ett 5X HÖGRE pris än vad produkten egentligen kostar? Det tycker vi är orättvist! Vad tycker du?

JustFab erbjuder designerkvalitet till ett otroligt pris – men hur går det ihop? Vi jobbar i ett direkt samarbete med den produktion som också skapar dina favoriter när det kommer till designerskor. Vi kan därigenom erbjuda skor med samma höga kvalitet, exklusivt producerade för JustFab, men till en bråkdel av priset. Vi vill undvika alla mellanhänder och de höga priser det innebär. Istället designar och producerar vi våra egna skor och säljer de exklusivt hos JustFab. Din fördel med detta: du får nya produkter levererade direkt till din dörr varje månad. Och det för bara 399 kr.

REGISTRERA DIG NUMADE IN L.A.
Vårt huvudkontor ligger i Los Angeles, Kalifornien – vi befinner oss alltså direkt vid källan: ett team av Hollywood stylister, Fashion Insiders och trendsättare. Vi producerar nya kollektioner varje månad som erbjuder en enorm bredd av trender – från mer vågade produkter för riktiga fashionistas till klassiska stövlar, sexiga stilettklackar och trendiga väskor. Vi designar för den modemedvetna kvinnan och erbjuder en förstklassig shoppingupplevelse till ett otroligt pris.