Fabletics Outfits för Sport, Yoga och Träning

Vad är Fabletics?

Älskar du mode som passar din aktiva livsstil? Då är Fabletics helt rätt ställe för dig. Det Los Angeles-baserade fitnessmärket har inspirerat kvinnor sedan 2013 med sitt coola, funktionella och bekväma sportmode. Fabletics framgång kommer från JustFab grundarna och Hollywoodstjärnan Kate Hudsons kärlek för fitness och unika stilkänsla, som gör Fabletics till hennes självklara val. Resultatet? Coola looks och stilrena accessoarer till gymmet och vardagslivet.

Sportmode som passar din livsstil

Under yogapasset, löprundan eller när du slappnar av efter träningen - vi vill att du ska vara bekväm i din outfit. Därför erbjuder vi sportmode som inte bara förbättrar och stödjer din aktiva livsstil, men som också gör att du ser fantastisk ut. För att träna hårt är ju så mycket roligare i snygga träningsplagg. Oavsett om du är ute efter lätta yogatoppar, sport-bhs i högpresterande material eller avslappnad athleisure som funkar på kontoret – ta vårt stil-quiz så får du personligt skräddarsydda förslag på snygga outfits som passar din träning, din kroppsforms och din stil. Med ett imponerande utbud av fräscha färger, coola print och stilrena måsten kommer du definitivt hitta din nya favoritlook.

Fördelar med VIP-medlemskapet

Fabletics erbjuder fantastiska stilar till attraktiva priser, och du får din favoritlook för ett ännu bättre pris genom att gå med i vårt VIP-medlemskapsprogram. Som en VIP-medlem kan du få upp till 50% rabatt på det reguljära priset och du får tillgång till exklusiva reor och specialerbjudanden varje månad. Med varje köp tjänar du bonuspoäng som du kan byta in mot en valfri gratis outfit. Hittar du inget som faller dig i smaken kan du pausa ditt VIP-medlemskap mellan den 1:a och 5:e varje månad utan extra kostnad. Medlemskapet kan också avslutas när som helst. Det enklaste sättet att belöna dig själv med de senaste sportiga looksen.

Live your Passion

Fabletics står för ett aktivt, glatt liv. Vår mission är att skapa en gemenskap som hjälper dig leva ett hälsosamt liv och att fullfölja din passion. Vår hemsida och blogg inkluderar en del hjälpsamma skönhetstips och enkla övningar som samanställts av fitnessexperter och Kate, för att hjälpa dig leva ett hälsosammare och mer positivt liv. Letar du efter en ny utmaning? Håll ett öga ute efter våra utmaningar. Här kan du till exempel försöka ändra dina matvanor på bara 21 dagar eller förbereda dig för ditt första 5-kilometerslopp som ett proffs. Låt Fabletics gemenskap få ut det bästa i dig och gör dig redo att inspireras.

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!