Shoppa Crossbody väskor för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop
Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Crossbody-väskor

Håll händerna fria med en crossbody-väska

Crossbody-väskor
Crossbody-väskor liknar axelväskor men bärs diagonalt över kroppen, de är praktiska och snygga samtidigt. Man har båda händer fria, värdesakerna i säkert förvar samtidigt som man ser snygg ut – dag som kväll.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Crossbody-väskor
Crossbody-väskor finns i många olika stilar och storlekar: från sportigt till elegant, från coolt till lekfullt. Små crossbody-väskor är perfekt för utekvällar och större crossbody-väskor passar även för skolan, universitetet eller kontoret eftersom dessa har plats för allt du behöver. Hos JustFab hittar du snygga crossbody-väskor som passar till din livsstil.
Små crossbody-väskor: din miniföljeslagare

Små crossbody-väskor anses oftast passa bäst för utekvällar – exempelvis små svarta väskor med snygga guldkedjor som axelremmar eller små väskor med silverdekorationer, strasstenar eller i en rockig stil med nitdetaljer. Men vem har sagt att man bara kan ha dem till kvällen? Om du använder dem under dagtid ger de din vardagslook ett inslag av urban-chic. De små väskorna har i alla fall tillräckligt med plats för nycklar, smartphone och lite småpengar. Ett bonustips inför resor: Lätta crossbody-väskor är perfekta för resedokument. Den lilla väskan stoppar man enkelt ned i handbagaget och på så vis har man alltid de viktigaste sakerna nära till hands på ett och samma ställe. Och när du är framme vid ditt resmål fungerar den perfekt som väska för utekvällen.Stora crossbody-bags för vardagen

För skolan, universitetet eller kontoret passar exempelvis så kallade satchel-väskor med axelremmar. Crossbody-väskor i tyg eller nylon är perfekta för skolan eller universitetet. Och du ser även riktigt cool ut. Crossbody-väskor av läder eller konstläder lämpar sig särskilt väl för en smart business-look. Vill man ha en handväska som passar bra till alla outfits och som man kan använda varje dag är det bäst att välja en crossbody-väska i svart eller andra klassiska färger som brunt, beige eller grått.Färgglada crossbody-väskor som blickfångare

Ärligt talat, vem bär en enda väska varje dag? De flesta fashionistas har en hel handväskesamling och då får inte en färgglad crossbody-väska fattas. Moderna crossbody-väskor i lysande färger kan piffa upp en i övrigt diskret outfit. Under denna höst- och vintersäsong kan du låta det riktigt spraka med en väska i rött, som är säsongens modefärg. Genom att haka på de aktuella trenderna även när det gäller accessoarer så visar du verkligen din modemedvetenhet.Mini eller maxi – hur stor är din drömväska? Ta en titt i vår onlineshop. Du kan köpa våra snygga crossbody-väskor direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på din första väska!