Shoppa Byxdressar för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Exklusivt för nya vip | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?

Byxdressar

Se trendig ut... i byxdressar!

Byxdressar
Att hitta rätt style-kombination för en overall är det enklaste som finns. Man hoppar bara i overallen, lägger till ett par coola skor, trendiga örhängen eller en kedja – sedan är looken färdig! Du bör tänka på ett par saker när du letar efter ditt drömplagg.
Byxdressar
Byxdressar

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Byxdressar
Modestjärnor och it-girls älskar overaller och jumpsuits. Trots detta vågar många inte närma sig detta coola plagg. De vanligaste fördomarna är: att overaller för damer förstör figuren, att de liknar mammakläder eller ger ett för grovt intryck, då de traditionellt är tänkta som arbetskläder för hantverkare snarare än eleganta modeplagg. Det är inte sant! Du måste bara hitta den rätta overallen för dig... Vi hjälper dig med det.
Snygga overaller för alla dagar

Framförallt sommaroveraller är snygga och praktiska allroundplagg för vardagen. Du visar ditt mode-know-how samtidigt som du ser avslappnad ut, med overaller i jeanstyg, eller färgglada overaller i starka färger som exempelvis rött. Du kan även pröva lite ovanligare overaller med trendiga mönster. Så kallade bib-overaller är också mycket omtyckta, en variant på de klassiska snickarbyxorna som ger en cool och sportig look. Men overaller passar såklart inte enbart för sommaren. Mysiga vinteroveraller i sammet, som är det absoluta trendmaterialet under höst- och vintersäsongen 2017/2018, håller dig inte bara varm utan är också riktiga blickfångare.Eleganta overaller för kvällsbruk

Allt oftare syns långa overaller på den röda mattan, för det mesta i svart, vitt eller guld. Det är inte så konstigt eftersom detta praktisk plagg också kan se riktigt elegant ut. Istället för en jeansoverall kan man pröva ett elegantare alternativ: Se dig om bland vårt utbud av eleganta overaller – där finns säkert något som passar för nästa festtillfälle. Dessa raffinerade plagg kan man lätt kombinera med snygga högklackade skor och vackra smycken. Sedan är det klart. Så har du skaffat dig en sexig look som garanterar att du gör ett fantastiskt intryck.Vilken overall passar dig?

Det finns ett ihärdigt rykte: att dessa moderna overaller bara ser snygga ut på långa och smala kvinnor. Detta är inte helt sant, det handlar bara om att ha rätt modell. På mindre kvinnor passar korta overaller bäst, men även långa overaller kan passa, förutsatt att proportionerna är rätt. För plus-size-tjejer upp till storlek 52 gäller: ha inte en för liten eller en för bred overall. En rak och lös skärning framhäver din figur bra.Leta efter trendiga overaller i vår utförsäljning eller i vår aktuella kollektion. Du kan beställa de snygga trendplaggen billigt hos oss direkt via nätet och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på din första overall. Så blir du "overall stylish"!