Shoppa Boots för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

EXKLUSIVT FÖR NYA VIP-MEDLEMMAR | 75% PÅ DIN FÖRSTA VARA

Boots

Stövel-highlights för den kalla årstiden

Boots
Stövlar står helt i fokus när det gäller höst- och vintermode. Så att du alltid ser trendig ut har vi några tips och tricks så att du kan ta dig igenom den kalla årstiden ordentligt klädd.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Boots
Högklackade stövlar, overknees, stövletter, sexiga stövlar, chelseaboots... För varje look och tillfälle finns de rätta stövlarna. JustFab har ett stort urval av stövlar. Om du håller dig till ett par enkla styling-regler så tar du dig igenom vintern både varm och välklädd. Och glöm inte: Det är bäst att köpa stövlar i en halv eller hel skostorlek större, så att det finns plats för varma sockor eller värmesulor.
Stövel-styling: klassiskt går alltid

Svarta och bruna stövlar bör inte fattas i skosamlingen. Det spelar ingen roll hur färgglad eller vilt mönstrad outfiten är, dessa mångsidiga basplagg passar till allt. Höga stövlar kombinerar du bäst med smala jeans, leggings eller korta kjolar med strumpbyxor. Färg-i-färg-looken ger snygga ben: du kan helt enkelt bära byxor, leggings, eller strumpbyxor i samma färg som stövlarna. Det gör att benen ser längre ut — och en liten klack skadar inte heller. Till de trendiga boot-cut-byxorna så kan du — som namnet redan antyder — också självklart ha på dig stövlar, men i så fall under byxorna och inte över dem.Stövel-styling: klassiskt med en twist

Som omväxling till de klassiska svarta eller bruna stövlarna så kan du även pröva besläktade färgfamiljer så som grått, blått, eller cognac. Dessa täckta nyanser passar även bra till färgglada eller mönstrade outfits och de går att kombinera på många sätt. Tricket som gör att benen ser längre ut fungerar även för denna variant, du behöver då bara strumpbyxor eller leggings i passande färgton.Stövel-styling med lite excentricitet

Om du vill ge din vinteroutfit något alldeles extra, så kan du också bära stövlar som är riktiga blickfångare. Rött är trendfärgen för höst- och vintersäsongen. Så hur vore det med röda stövlar till en stilren, enfärgad outfit? Även vita stövlar i 60-talsstil gör looken toppmodern. Tycker du att vita stövlar är för känsliga då de lätt blir smutsiga i slaskvädret? Det betyder inte att du måste kompromissa när det gäller stil. Med några enkla tips och tricks ser dina stövla som nya ut igen: Till exempel så kan du rengöra och polera dina stövlar med bodylotion eller babyolja. När det gäller mockastövlar så kan man lätt ta bort små fläckar med hjälp av ett suddgummi.Med våra stöveltrender är du toppstylad även vid sjunkande temperaturer och tar dig varm och torr genom den kalla årstiden. För att du inte ska spränga din budget när du handlar stövlar, så får du som ny VIP-medlem också en rabatt på 75 % på ditt första par!