Shoppa Bootcut Jeans för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Bootcut jeans

Modecomeback: Bootcut jeans

Bootcut jeans
I åratal syntes de varken på gatorna eller på catwalken, men nu är bootcut jeansen tillbaka. Vilken tur, eftersom den klassiska stilen passar alla och är lätt att kombinera!
Bootcut jeans
Bootcut jeans

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Bootcut jeans
Namnet "bootcut jeans" kan tolkas bokstavligen, då de från början var tänkta att kombineras med stövlar. Bootcut jeans för damer var särskilt populära under 90-talet. I och med den nuvarande 90-talstrenden så är de tillbaka. Hos JustFab finns ett fantastiskt urval av bootcut jeans för damer – även i större storlekar.
Vad är bootcut-jeans?

Jeans med bootcut är smalt skurna ned till knät och sedan lätt utsvängda. Denna skärning balanserar proportionerna och passar alla kroppstyper. Bootcut-jeans, framförallt i svart eller mörkare färger, passar mycket bra om man vill dölja kraftigare lår. Bootcut-jeans med hög midja gör att benen ser längre ut. Vill man istället få överkroppen att se längre ut väljer man bootcut-jeans med lägre midja, det vill säga jeans där midjan sitter vid höften.Vilka skor passar till bootcut-jeans?

Bootcut-jeans är riktiga modeunder och går att kombinera med alla sorters skor. Ett litet trick för hur man får benen att se längre ut: Köp bootcut-jeans som är aningen längre och kombinera dem med högklackade skor som du låter försvinna under byxorna. På så viss kan du enkelt lägga till ett par extra centimeter. Bootcut-jeans passar, som namnet redan antyder, bra till stövlar – men stövlarna bärs inte över, utan under byxorna. Om du har långa ben kan du välja trendiga 7/8-bootcut-jeans. Då syns stövlarna också en aning under jeansen – en supertrendig stil!Vad bör man tänka på när man väljer bootcut-jeans?

Bootcut-jeans med eller utan stretch? Ju större andel stretch jeansen har, desto bekvämare är de. Men se upp: Jeans med mycket stretch tappar snabbare formen än jeans som inte är elastiska. Även när det gäller färgvalet bör man tänka på ett par saker: Ljusa färger framhäver, och mörka färger skapar ett smalare intryck. Vita bootcut-jeans, men även ljusblå eller grå bootcut-jeans, är för alla som vill se lite kurvigare ut Vill man däremot få benen att se smalare ut är det bättre att välja bootcut-jeans i klassisk mörkblå eller svart färg.I vår onlinebutik kan du klicka dig igenom vårt utbud av billiga bootcut-jeans för damer! Du kan köpa dina personliga favoriter hos oss direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på dina första bootcut-jeans!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?