JustFab Onlinebutik

Shorts

Kort & bra: de coolaste shorts-looksen

Shorts
Shorts är ett praktiskt och snyggt nyckelplagg för sommaren. Men även under den kallare årstiden kan man skapa snygga looks med shorts. Vi visar dig hur man stylar shorts för vintern och hur du till och med kan göra plagget passande för kontoret.

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Shorts
Damshorts finns i många varianter – från sportiga strandshorts till de längre bermuda-shortsen, och mer eleganta shorts som också lämpar sig för snygga kvällsoutfits. Oavsett om du är lång, sportig, petite eller kurvig – hos JustFab hittar du shorts för varje figur i storlekarna 36 till 52. Med hjälp av våra stylingtips sätter du ihop dina shorts-outfits likt ett modeproffs.
Vilka shorts passar för din figur?

Korta shorts passar särskilt bra på korta kvinnor då de gör att benen ser längre ut. Framförallt gäller detta shorts med hög midja och du bör helst också kombinera dem med högklackat. Den som inte vill visa så mycket hud eller vill dölja kraftiga lår kan med fördel pröva bermuda-shorts eller löst sittande boyfriend-shorts. Ett coolt alternativ är kombinationen korta shorts och leggings i samma färg – denna look fungerar bäst med svarta shorts. En snygg shorts-uppgradering, som också fungerar för mycket stora kvinnor. På så sätt kan favoritshortsen komma till användning även på vintern.Avslappnad look med shorts

Sportiga shorts i material som jersey kan kombineras med en löst sittande topp för att skapa en avslappnad look. Förutom den sportiga varianten finns många andra möjligheter när det gäller kläder: du kan exempelvis pröva klassiska chino-shorts, praktiska cargo-shorts, färgglada strand-shorts eller de mer ovanliga 2-in-1-shortsen som framifrån ser ut som en kjol och bakifrån som shorts.Shorts för kontoret eller för kvällen

Shorts för kontoret? Det låter kanske konstigt först, men de kan skapa en smart affärslook. Tänk bara på att shortsen inte får vara för korta och att de bör vara gjorda i material av hög kvalitet, som grov bomull, satin eller linne. Sedan kan man kombinera dem med blazers, skjortor eller blusar precis som man vill. Om du vill ha shorts på kvällen och se moderiktig ut gäller liknande regler: leta efter eleganta shorts av finare material. Shorts i klassiska färger som svart eller vitt passar bra för kvällsbruk, likaså röda shorts eftersom rött är särskilt trendigt under hösten/vintern 2017/2018.Om du vill ha mer inspiration så har vi på JustFab ett stort utbud av shorts du kan klicka dig igenom – både i vår nya kollektion och på rea. Du kan köpa dina favoriter hos oss direkt på nätet – och som ny VIP-medlem får du en rabatt på 75 % på dina första shorts!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?