Shoppa Fodrade Boots för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Fodrade boots

Fodrade stövlar: de hetaste trenderna för kalla dagar

Fodrade boots
Med våra fodrade stövlar ser du cool ut även vid minusgrader, och håller samtidigt dina fötter varma. Bär dem och må bra. Så ska mode vara — snyggt och praktiskt!
Fodrade boots
Fodrade boots

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Fodrade boots
Kalla fötter ger dig dåligt humör och är inte bra för hälsan. Vi ser till att du tar dig igenom vintern hälsosamt och med stil —med våra tjockt fodrade stövlar. Det fina med detta: fodrade damstövlar finns för varje stil. Vi lämnar ingen stående i regnet (eller snön). Apropå regn: sjävlklart har vi även vattentäta fodrade stövlar. På så sätt är du beväpnad mot snö, is och hagel på ett moderiktigt sätt.
Fodrade stövlar för din vinterlook

Våra varmt fodrade damstövlar finns tillgängliga i alla trendiga stilar. Vi har fodrade overknee-stövlar, klassiska fodrade stövlar, i diskret svart färg, såväl som fodrade stövlar med klack. För den kalla årstiden är fodrade stövlar med kilklack perfekta, med dessa fastnar du garanterat inte när det är snö och is. Självklart finns även alla modeller i olika storlekar. Letar du efter fodrade damstövlar i storlek 42? Inga problem! De har vi.Heta trender för minusgrader

När det blir riktigt kallt ute så hjälper bara en sak: att klä sig varmt. Och det är såklart framförallt viktigt när det gäller fötterna. Under vintern är mysiga mjuka stövlar med foder av lammull särskilt populära. För de som letar efter en vegansk variant finns det varma alternativ gjorda av konstpäls. Även diskreta fodrade stövlar håller värmen: de passar till allt och ser inte annorlunda ut på utsidan än andra vinterskor — med skillnaden att det gömda fodret håller dina fötter ordentligt varma. De finns i lättfodrade, helfodrade eller tjockt fodrade varianter — beroende på hur varmt du vill ha det. Förresten: för riktigt kalla dagar rekommenderar vi fuzzy boots eller fuzzies — stövlarna som är fodrade med päls. De ser riktigt fluffiga ut på utsidan och ger en cool ovanlig yeti-look.Coola boots för äventyr

Varma, pälsfodrade stövlar är de ideala följeslagarna under vintern. De fodrade stövlarna finns med lammullsfoder eller teddyfoder, och även i vattentäta varianter. De skyddar dig mot kyla och fukt och tar dig säkert genom din dag. Så är du bäst rustad för vardagen och för spännande utomhusäventyr. Och även när det gäller stil gör du ett gott intryck.Låt dig inspireras av våra fantastiska erbjudanden hos JustFab. Våra varmt fodrade stövlar kan du köpa billigt online. Anmäl dig med en gång och shoppa loss. När du anmäler dig till att bli VIP-medlem så får du 75 % rabatt på ditt första par stövlar. Då är du förberedd på vintern på bästa sätt, oavsett hur lågt termometern sjunker.Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?