Shoppa Biker boots för låga priser online | 75% VIP-rabatt* | JustFab Shop

Kängor

Born to be wild: rockig stil med de nya kängor

Kängor
Grova bikerstövlar gör din outfit tuff och modern. Du kan lätt kombinera dem med en unisexstil eller ha dem som kontrast till en lekfull blommig klänning. I vilket fall ser du cool ut, som om du precis ska kliva på din Harley Davidson och fräsa iväg.
Kängor
Kängor

Vad är din personliga stil?

Vill du ha ut mer av din shoppingupplevelse? Gör vårt korta test, och låt våra stylister pejla in din personliga stil, så att de kan skapa en boutique anpassad efter dig!

TILL TESTET
Kängor
Kängor är riktiga unisex-skor, de ser bra ut på både kvinnor och män. Typiskt för bikerstilen är de runda tårna och de stora remmarna. Bikerstövlar med nitar är särskilt coola. De grova stövlarna är i regel ankelhöga, och de finns ofta som bikerstövletter för damer. Peppa upp din vintergarderob i år med ett par rockiga bikerstövlar — för en fantastisk look!
Perfekt iscensatta rockiga bikerstövlar

Den klassiska bikerstöveln är svart, gjord av starkt läder, har stora remmar och gärna även nitar. Det finns även snygga modeller i brunt, grått, beige eller blått. Modiga fashionistas bär bikerstövlar i rött — denna signalfärg är ju ändå säsongens trendfärg. Bikerstövlar är ideala för vintern, då det grova och lättunderhållna lädret klarar säsongens alla strapatser och sämre väder. När stövlarna ser lite medtagna ut är de perfekta. Vintagebikerstövlar och stövlar i använd look gör den chica rockstilen riktigt autentisk.Coola edgy-varianter

Bikerboots med klack ger dig diskret ett par extra centimeter. Den tuffa looken är mer avslappnad med platta eller halvhöga klackar. Som ett lite ovanligare alternativ till den klassiska looken med remmar och nitar, finns bikerstövlar med snörning, som liknar snörade stövlar i Dr. Martens-stil. Även cowboybikerstövlar för damer är riktiga blickfångare. Modemodiga it girls bär mönstrade stövlar eller bikerstövlar med broderier som ger outfiten en bohemisk touch. Den som vågar göra ett ordentligt fashion statement med sina stövlar gör bäst i att hålla resten av outfiten stilren så att bikerstövlarna riktigt kommer till sin rätt och inte skär sig med andra klädesplagg.Varma fötter i coola stövlar

Inför vintern är fodrade bikerstövlar en hit. På så sätt får du varma fötter och ser samtidigt cool ut. Till detta passar ett par klassiska skinny-jeans eller de trendiga 7/8-jeansmodellerna med sliten söm, som sätter dina stövlar i rampljuset. För en 90-talsretrolook kan du också kombinera dina bikerstövlar med varma strumpbyxor, en söt blommig klänning eller en tjock, grungig cardigan.Stövlar för bikers, rockbrudar och fashionistas hittar du både i vår utförsäljning och i vår aktuella kollektion — och som en bonus från oss får nya VIP-medlemmar en rabatt på 75 % på sitt första par stövlar. Välj din favoritmodell, slink in i dem och sedan är det klart. Nu är du färdig för vintern, och du kör ifrån alla andra när det gäller stil!Ta vårt quiz för att ta del av erbjudandet för nya VIPs!
Redan medlem?